onsdag 11 oktober 2017

Wanli Tire Corporation Limited (företaget bakom Wanli däck)


Wanli Tire Corporation Limited (WANLI TIRE), tidigare känt som Guangzhou Fengli Tire & Rubber Co., Ltd., är ett storskaligt helägt statligt företag grundat i december 2004. Ett joint venture mellan Guangzhou Wanli Group Co., Ltd . (Wanli Group) och Guangzhou South China Tire & Rubber Co., Ltd. (South China Tire & Rubber), Wanli Tire ligger i Pearl Industrial Park i Conghua. Wanlis moderbolag, South China Tire & Rubber, grundades 1988, och det var det första storskaliga statligt ägda företaget att införa professionell teknik för att producera radialdäck i Kina.

Wanli Däck, har en årlig kapacitet på 16 miljoner däck och 2100 anställda, och är den största däcktillverkaren av radialdäck i södra Kina så väl som en av de största radialdäckexportörerna i landet.
Wanli däck är dedikerade till att utveckla däck som är miljövänliga, energieffektiva och bekväma. De vill även se till att minska miljöpåverkan när de tillverkar sina däck och jobbar ständigt för att minska föroreningar som sker vid däcktillverkningen.

Det finns ett brett utbud av Wanli Däck och du hittar sportmodeller, däck för DUV/off-road, vinterdäck, sommardäck, racing däck och mycket mer. Gemensamt för sommardäcken är att de kan användas på en mängd olika vägar och underlag. Det finns modeller som är särskilt bra på att avleda vatten och fungerar utmärkt i våta väderlägen.

Dessa däck har designats för att minska riskerna med vattenplaning. Vinterdäck från Wanli har ett avancerat mönster med en formula särskilt framtagen för is och snö. Det ger en mycket god prestanda under vintern. Det asymmetriska mönstret optimerar däcket ytterligare så att det även fungerar väl på väglag som är torra eller våta. Om du vill ha säkra däck, med hög kvalitet som går att lita på, så är dessa däck ett perfekt val!

PS:
En intressant video finns som jag gärna vill dela med mig av. Vill du veta hur man tillverkar däck? Spana då in följande film:

Inga kommentarer:

Senast lästa post

BILDER PÅ SNYGGA FÄLGAR *VARNING SNYGGA BILDER*